barista tanfolyam
Szolgáltatás

A barista tanfolyam által fejleszthető gyakorlati tudás

A mai sürgő-forgó világban, jólesik néha elvonulni és elmélkedni az élet dolgain. A filozofálásra nincs is kitűnőbb hely, mint egy meghitt hangulatú kis kávéház, ahol a kedves kiszolgálás mellett, finom eszpresszó is kapható. A jól felszerelt kávéházakban, elengedhetetlen a szakmájukat megfelelően végző pincérek jelenléte.

A barista tanfolyam megvalósításának eredményeképpen, minden kávépincér kitűnő képzésben részesül és jó gyakorlati tapasztalattal indulhat neki a karrierépítésnek. Ha már szakmájában tevékenykedik valaki, a barista tanfolyam során számos új technikai fondorlattal találkozhat, amelyek előre lendítik hivatása gyakorlásában és remekül profitálhat az elkövetkezendő időkben.

A barista tanfolyam munkavégzés mellett is egyszerűen elvégezhető, heti 1 napon, csupán 3 órát vesz igénybe. Elméleti és gyakorlati képzésben egyaránt részesülnek a tanoncok, akiknek okleveles, tapasztalattal rendelkező profik tartják a képzések sorozatát, amelyeken a résztvevők számos hasznos praktikával gazdagodhatnak.

A gyakorlati modul időigényesebb, mint az elméleti oktatás. A résztvevők türelmes munkájuk eredményeképp, a barista tanfolyam befejezésével már birtokában lesznek a tökéletes tejhab elkészítésének ismereteivel. Megtanulják a kávégépek helyes üzemeltetésének és karbantartásának módszerét.

A barista tanfolyam keretén belül betekintést nyerhetnek a latte art világába, amit a kávépincér szakma krémjének tartanak. A képzés befejezése után, a hallgatóknak vizsgázniuk kell elméleti és gyakorlati hozzáértésből egyaránt.