Berlinger Haus serpenyő
Szolgáltatás

A Berlinger Haus serpenyő segítségével élmény a főzés

A megfelelő eszközök segítségével a főzés mindenkinek gyerekjáték. Egy Berlinger Haus serpenyő kitűnő társ a konyhában, köszönhetően annak, hogy a gyártás során a legapróbb részletekre is odafigyeltek. Gondosan megtervezett, ergonomikus kialakításának hála, roppant gyorsan átforrósodik, így optimálisan használható a legsürgetőbb pillanatokban is.

Tapadásmentes felülete a könnyű tisztíthatóságért felel, ugyanakkor az ételkészítés végeztével nem szükséges ezzel bajlódnunk, nyugodtan a mosogatógépre bízhatjuk a feladatot. A Berlinger Haus serpenyő tervezésekor a kényelmi szempontok kiemelt figyelmet kaptak. Az üvegfedőnek hála, nyomon tudjuk követni az ételek aktuális állapotát, a kívánt hőfok eléréséről pedig az edény aljának elszíneződéséből következtethetünk.

Nyele intenzív használat közben sem forrósodik fel. A számunkra legideálisabb darab kiválasztásánál szerencsére a tűzhely típusát nem szükséges figyelembe vennünk, hiszen a Berlinger Haus serpenyő az indukciós felületen is tökéletesen használható.