CBG
Egészség

A CBG kender esszencia

A központi idegrendszert érintő problémákkal egyre többen küzdenek a mai világban, sokan úgy tartják, hogy a modern kor, a stresszes élet hozadéka. De nem csupán gyógyszerekkel, hanem természetes termékekkel is enyhíthetőek a betegségek szimptómái, a CBG például olyan kannabinoid, aminek több egészségügyi jótékony hatása is van.

Neurológiai gondok, bőrbetegségek, krónikus fájdalmak esetén ajánlott alkalmazni ezt a terméket. Kimutatták, hogy a CBG blokkolja a szerotonin receptorokat, ami felveti az eredményes alkalmazását a depresszió kezelését illetően is. A központi idegrendszer működésére bódultság nélkül hat, ezért pedig figyelem irányult a lehetséges előnyeire és orvosi felhasználására egyaránt.

A cbdrendeles.com honlapon megvásárolható a Medihemp 5%-os kender esszencia 10 ml-es üvegben (500 mg CBG), egy teljes spektrumú kivonat. A produktum kizárólag Ausztriában termesztett bio kenderből készül és mivel semmiféle vegyszert nem használnak a termesztésnél, így a kivonat káros szennyeződésektől mentes.

Címkék: