Csepel bicikli
Webáruház

A Csepel bicikli olcsó és megbízható

Mi a jó minőségű kerékpárok legnagyobb hátránya? A megfizethetetlen árak. Azonban a Csepel bicikli esetében ez a probléma nem áll fenn. Ez a márka egyszerre megbízható és strapabíró, ráadásul minden pénztárcának kedvez. Nem véletlen, hogy az egyik legkedveltebb típusnak számít és sok lakásban megtalálható.

Megtervezésüknél minden korosztályra gondoltak, így vásárolhatunk a család legkisebb tagjainak, de hölgyeknek és uraknak is. A Csepel bicikli különböző méretű vázakat is felsorakoztat a polcain, mivel nem mindegy, hogy valaki éppen csak túlnőtte a másfél métert vagy inkább simogatja a kettőt. A legtöbb modell Shimano váltórendszerrel van felszerelve, ami megkönnyíti a haladást a dombokon, a városban és a girbegurbás utakon.

A 21 fokozat előnye, hogy nagyon magas a kopásállósága, a láncok nem nyúlnak meg és a váz nemcsak a szemnek kedvez, hanem egyszerre bírja a terhelést, ráadásul kényelmes. Amennyiben a későbbiekben cserére lesz szükségünk, baráti áron juthatunk hozzá az alkatrészekhez, nem úgy, mint más márkáknál.

A fékrendszerről nem kell túl sokat beszélni, ugyanis tökéletesen ellátja a feladatát, megbízható és úgy működik, ahogy kell. A Csepel bicikli kerekei könnyedén viszik előre az alumíniumtestet. Tökéletes választás lehet kirándulásokhoz, munkába járáshoz és más hétköznapi teendőkhöz. A súlyhatárra azonban fordítsunk külön figyelmet, ugyanis vannak olyan modellek, amiket csak 120 kg alatt érdemes használni. Mindent összevetve, a Csepel biciklik nagyszerű áron kínálnak jó minőséget.