borotvapenge
Szolgáltatás

A cserélhető borotvapengék előnyei

A férfiaknak mindennapi eszköz a borotvakészülékek, az arc megfelelő higiéniájának terén. Ezen készülékekbe helyezhető a cserélhető borotvapenge. Praktikus használatot biztosít, ugyanis ha már nem éles, akkor könnyen kicserélhető, a régi pedig eldobható.

Különböző kiszerelésben megtalálhatóak, 4 vagy 8 darabos csomagokban. Beszerezhető a hagyományos borotvákhoz használt vágórész is. Különböző márkák állnak rendelkezésre, mint a Gillette, Astra, Wilkinson, Nivea. Az akciosillat.hu weboldalon megvásárolható számos készülék és hozzá több darab cserélhető penge is.

A Gillette termékek 3 vagy 5 pengével rendelkeznek, a könnyű használat és a tökéletes végeredmény érdekében. A több borotvapengével rendelkező eszközök még biztonságosabb és kellemesebb borotválkozást biztosítanak. Fontos a karbantartásuk is, vagyis használat közben és után folyó vízzel lehet tisztítani, utána le kell rázni róla a vizet, majd a tokba visszahelyezni. A cserélhető borotvapenge kitűnő választás azoknak, akik nem szeretnék minden használat után eldobni az eszközt.