desigual táska
Webáruház

A Desigual táska egy csepp különlegesség a spanyoloktól

Ha megnézzük az országok stílusát, akkor a spanyol eléggé feltűnő szokott lenni. Nem véletlen, hogy a Desigual táska a távoli Spanyolországból érkezik, ami a mintákban és a kivitelezésben is megtalálható. Ha magát a nevet nézzük, akkor a Desigual azt jelenti, hogy nincsen kettő ugyanolyat, ami a minták sokszínűségére akarja felhívni a vásárlók figyelmét.

Tény és való, hogy a magyarok jobban szeretik a sötét és tartós termékeket, azonban nem mehetünk el a vagány színek mellett sem. Nincs annál jobb, mint amikor piros, rózsaszín vagy narancssárga árnyalatokkal küzdjük le a téli rosszkedvet és már csak attól jobban érezzük magunkat, ha megnézzük az új táskánkat vagy hátizsákunkat.

Ha pedig inkább a nyári meleghez keresünk tökéletes társat, akkor megint a Desigual táska lesz a segítségünkre, hiszen ez a különleges színvilág a nyárhoz is tökéletesen passzol. Innentől kezdve csak azt kell eldöntenünk, hogy hagyományos táskát vagy inkább hátizsákot keresünk-e, bár mindkettőt megtaláljuk a kínálatban.