Dyson hajvasaló
Webáruház

A Dyson hajvasaló remek társ a mindennapokban

A hajformázás nagyon igénybe tudja venni a tincseket. Éppen ezért fontos, hogy olyan eszközöket használjunk erre a célra, amelyekkel minél kíméletesebben lehet elérni a várt eredményt. Például a Dyson hajvasaló a hasonló jellegű termékekre jellemző extrém hőhatás nélkül képes egyenes frizurát varázsolni, ami óriási előny, főleg, ha gyakran egyenesítjük a hajunkat.

Ez a modell többek között a rugalmas simítólemezeinek köszönheti a kíméletes, mégis nagyon hatékony működését, amit az intelligens hőmérséklet-szabályozás még tovább fokoz.

Ha pedig ez mind nem lenne elég, akkor meg kell említenünk a Dyson hajvasaló 4 cellás Lítium akkumulátorát, ami félórás vezeték nélküli használatot is lehetővé tesz, így olyan helyeken, alkalmakkor is bevethető, ahol nincs lehetőség vezetékes áramra csatlakoztatni.

Bizonyára mindannyiunkkal előfordult már, hogy tükörbe nézve azt éreztük, olyan jó lenne még egyet igazítani a frizuránkon. A Dyson hajvasaló révén erre bárhol és bármikor lehetőségünk lesz, akár egy nyaralás vagy üzleti út során is.