féktárcsák
Webáruház

A féktárcsák a modern motorkerékpár fékek alapjai

A motorkerékpár tárcsafék rendszerének központi elemei fontos szerepet töltenek be a jármű biztonságában. A kétkerekű kerekeihez csatlakozó féktárcsák képezik az alapját a féknyergek működésének, amelyek csökkentik a motorkerékpár sebességét, ha a motoros ezt szeretné.

Az elhasználódott vagy sérült féktárcsák a fékrendszer károsodását és néhány esetben meghibásodását kockáztatják. A féktárcsákkal felszerelt motorkerékpár még nagyon kedvezőtlen körülmények között is gyorsan visszavesz a sebességből. Ehhez azonban az alkatrész megfelelő minőségére és mindenekelőtt nagy tartósságára van szükség. Bármilyen deformáció, sérülés vagy karcolás is károsíthatja a fékbetéteket és a féknyergeket, így megakadályozhatja a hatékony fékezést. Nálunk számos kétkerekű modellhez találsz motoros féktárcsákat.

Kiváló minőségű, elismert fékrendszer gyártók által gyártott szabványos termékeket kínálunk. Az egyes modellek jellemzői és paraméterei a termékre kattintva érhetőek el. Amennyiben kérdésed merülne fel a termékekkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunkhoz bármikor fordulhatsz!