figyelem fejlesztése
Webáruház

A figyelem fejlesztése kisebb korban

A rohanó mindennapokban is időt kell szánni a gyerekekkel való közös játékra és tevékenységre. Sok esetben okoz gondot a szülőknek az, hogy mivel foglalják le a kicsiket addig, amíg például elkészítik az ebédet, a vacsorát. Csupán néhány ötletes készletre van szükség.

A változatos memória kártyák a figyelem fejlesztése mellett szórakoztatóak is. A csemeték élvezik a szép, színes lapokat forgatni, igazi öröm amikor rátalálnak az érdekes figurák társaira. A dominók még mindig népszerűségnek örvendenek.

Néhány évtizede eléggé kevés típus volt kapható és inkább a nagyobb korosztályt célozta meg. Mára az egészen kicsiknek is megvásárolható, mivel állatos, gyümölcsös változatok egyaránt felsorakoznak. Miért annyira lényeges otthon a figyelem fejlesztése?

Nem titok, hogy a mostani generációt sokkal több inger éri, a tablet, az okostelefon már pici kortól szerves része az életüknek. Éppen emiatt fontos megtalálni az egyensúlyt. A fairplaytrade.hu weboldalon a figyelem fejlesztése kategória termékeit érdemes megtekinteni.