flexibilis napelem
Szolgáltatás

A flexibilis napelem rendkívül strapabíró

Köztudott, hogy a napfény erejének felhasználásával rengeteg értékes energia állítható elő. A flexibilis napelem könnyű és vékony. Némi felületkezelést követően, ragasztó segítségével rögzíthető a teraszra vagy a homlokzatra. Az egyik nagy előnye, hogy a telepítés nem igényel fúrást, csavarozást, rögzítő síneket. Hajlékony, ezért egyszerű vele dolgozni.

A felhasználásával a munkálatok gyorsabban elvégezhetőek, mint a hagyományos változatokkal. A ragasztható paneleket leggyakrabban trapézlemezes vagy hasonlóan lapos tetőszerkezetekre rögzítik. A flexibilis napelem elsősorban ipari csarnokok és raktárépületek esetén kiváló megoldás.

Ellenáll a komolyabb szélterhelésnek, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy egy shanghai üzemcsarnok tetején található panelek több tájfunt is sikeresen átvészeltek. Erről a Sunman Energy tett közé egy beszámolót nem is olyan régen. A flexibilis napelem valamivel másabb, mint a megszokott panelek, de ha a tartósságot és a gyors telepítést veszi figyelembe, akkor mindenképpen megéri a beruházás.