fúrókalapács
Szolgáltatás

A fúrókalapács megbirkózik a kemény anyagokkal

A kemény felületek átütése nem egyszerű feladat, de már léteznek igen hatékony berendezések, amikkel könnyen lehet dolgozni. A fúrókalapács több szempontból is megtérülő befektetés, amire megéri költeni. Ha azt halljuk a szomszédból, hogy már órák óta próbálnak egy lyukat fúrni a betonfalba, akkor nagy valószínűséggel azért történik olyan lassan a haladás, mert nincs meg a megfelelő szerszámgép.

A fúrókalapács pillanatok alatt a tetszőleges mélységig hatol a kemény anyagokba. A lényege ennek a készüléknek a nagy ütőműben rejlik. Kevésbé fúr, mint inkább repeszt és így halad előre. A fokozatmentes fordulatszám szabályozás révén, mindig az adott igényekhez igazítható az erőleadási együttható.

Az elektor-pneumatikus ütőmű és biztonsági csúszókuplung, valamint az SDS-PLUS szerszámbefogás gyors és kényelmes kezelést tesz lehetővé. A puha betétes fogantyú és speciális rezgéscsillapítás még a hosszabb időn keresztül történő feladatvégzést is megkönnyíti. A fúrókalapács oldalfogantyúval és szerszámkofferrel együtt rendelhető meg a szerszamoazis.com weboldalon.