jegygyűrű ár 
Webáruház

A jegygyűrű ára, avagy mire érdemes odafigyelni?

A tapasztalat azt mutatja, hogy még a legszerényebbre tervezett esküvők is képesek felemészteni egy-egy kisebb vagyont. Ha sokat adunk a részletekre, akkor nem elégszünk meg a középkategóriás megoldásokkal és mindenből a minőségit választjuk.

Nem tehetünk másképpen a nagy nap egyik „főszereplője”, a jegygyűrű vonatkozásában sem. A jegygyűrű ár a személyes ízlésünk és a kiszemelt ékszer külső jegyeinek a kombinációjaként létrejövő összeg.

A klasszikus gyűrű, a sárga aranyból készített karika ára is eltérő képet mutat, attól függően, hogy hány karátosról beszélünk. Manapság már nem ritka, ha valaki rozé, fehér arany, ezüst vagy nemesacél ékszerek megvásárlása mellett dönt. Ezen gyűrűk ára szintén változatos spektrumon mozog.

Az is mérvadó, hogy az adott csecsebecse díszített-e vagy sem. A drágakővel ékesített gyűrű természetesen többet kóstál, mint a puritán társa. A jegygyűrű ára akár 7 számjegyű is lehet, az elképzeléseink tükrében. A végső döntést nem ajánlatos elhamarkodni. Tehát járjuk jó alaposan körül a témát!