költöztető
Szolgáltatás

A költöztető érti a dolgát

A cégek szakemberei mindig az előre megbeszélt időpontban érkeznek a helyszínre, szóval a pontosságra nagy figyelmet fordítanak. A költöztető munkások az összes felszerelést magukkal viszik, amire szükség lehet a tevékenység során. Vigyáznak az értékeire, így biztos lehet abban, hogy sérülésmentesen érkeznek meg az új lakásba. Kétsége sem lehet, hiszen a munkára garanciát vállalnak.

A szállítás során szétszerelik a bútorokat, nehogy a mozgatás alkalmával megsérüljenek. A vállalkozások több eltérő méretű kamionnal és tehergépjárművel rendelkeznek. Az árak is általában attól függnek, hogy mekkora járműre van szükség. A költöztető cégek dolgozói tisztában vannak azzal, hogy mindenkinek fontosak az értékei, tehát úgy bánnak azokkal.

A vállalatok legnagyobb előnye kétségkívül a szakértelem és a tapasztalat. Egyáltalán nem mindegy egy szűk lépcsőház esetén, hogy ki cipeli a bútorokat és milyen módon, főleg akkor, ha éppen nem használható a lift. A költöztető szakemberek ismerik azokat a trükköket, amelyekkel elkerülhetőek a szállítási problémák.