lapszintező
Webáruház

A lapszintező a profik nagy kedvence

Már régen is népszerűek voltak a megbízható és mutatós hidegburkolatok. Ezeknek a lehelyezése azonban sohasem volt egy könnyű feladat a megfelelő szerszámok hiányában. Manapság a profik tudják, hogy a lapszintező kiváló segítőtárs lehet, és a használatával sokkal hamarabb be lehet fejezni egy projektet.

A munka pedig úgy lesz kész, hogy a tökéletes végeredmény száz százalékosan adott. Ez, illetve sok más kellék, szerszám azért annyira fontos, mert ugye a sima és tiszta alapterületre a különféle nagyságú és típusú márvány, gránit vagy egyéb anyagokból készült lapokat mindig nagy precizitással kell lerakni.

A nagyobb felületeken gyors eredményt lehet elérni a méretes burkolóelemekkel. Azonban, mivel ezeknek a kezelésekor sokszor felmerülhetnek kisebb elhajlások, a lapszintező egy kötelező tartozék. Ennek a segítségével egyszerűen és hatékonyan ki lehet küszöbölni a hasonló problémákat. A lapszintező rendszer egy több elemből felépülő szerszám szett.

A burkolatszintezo.hu weboldalon például megvehető a TLS-PRO modell. Ez a felkapott termék 100 darab, legalább 25 alkalommal újra felhasználható szintező éket tartalmaz, ami nagyon megkönnyíti a munkát. Ehhez jár még 100 db. talp is. A kiegészítők a fugakeresztek helyettesítésre is remekül megfelelnek.

A lapszintező készlet nem lenne teljes a fogó nélkül, amit nagyon sok szituációban kell bevetni. A fugakereszteket is helyettesíteni képes talpak egy felső fülrésszel rendelkeznek. Az ékek ezekbe kerülnek. A talpakba helyezett ékeket végül a járólap szintező fogó segítségével kell szorosra húzni, ekkor történik a sík felület kialakítása.