Magnosolv
Webáruház

A Magnosolv fedezi a napi magnéziumszükségletet

A magnézium fontos szerepet játszik a vérnyomás és vércukorszint szabályozásában, a csontok egészségének megőrzésében, a DNS előállításában, illetve az izom- és idegműködésben. A Magnosolv a magnéziumhiány megelőzésére és megszüntetésére lett kitalálva, ezért egy olyan szerről van szó, amivel manapság egyre többen élnek.

Egy tasak 365 mg magnéziumot tartalmaz, ami fedezi a felnőttek ajánlott napi magnéziumbevitelének közel 100 százalékát. A szükséges adag felnőtteknek naponta maximum 2 tasak, lehetőleg étkezések közötti időben. A Magnosolv egyszerűen fogyasztható, hiszen egy pohár vízben hamar feloldódik.

A granulátum biztosította citromsavas környezetben a Mg-oxidból és Mg-karbonátból a magnézium-ionok teljesen kioldódnak, így ez a szervezetnek lehetővé teszi a könnyű, szükséglettől függő felszívódást. Akik aktívabb életet élnek, különféle sportokat űznek, jól teszik, ha rendszeresen használják a Magnosolv készítményt.

Ugye testmozgás közben az anyagcsere felgyorsul, az izomműködés megnövekszik, illetve izzadás során az ásványi anyagok gyorsabban távoznak a szervezetből. A megfelelő magnéziumellátottság ekkor nagyon fontos, hiszen az ásványi anyag izomgörcsoldó hatással is rendelkezik. A Magnosolv segíthet visszaállítani a szervezet magnézium szintjét, elhárítva így a problémákat.

Eredményesebb a sportolás az izotóniás italpor segítségével

Természetesen nem csupán a magnézium az egyetlen ásványi anyag, aminek a beviteléről gondoskodni kell. Szerencsére az izotóniás italpor tartalmazza a legfontosabbakat, ezért a nyomelemek és vitaminok szinten tartása nem okozhat gondot. Az elektrolitok hozzájárulnak a szervezet megfelelő hidratációjához, támogatják az ideg- és izomrendszer hatékony működését.

Sportolás közben ezek gyorsan távoznak a szervezetből, így az izotóniás italpor használata fontos. A vízben oldódó anyag az alapvető ásványi anyagokat tartalmazza, amelyek oldott formában találhatóak meg testfolyadékokban. Az izotóniás italpor természetesen nem csupán a sportolóknak és aktív életet élőknek hasznos, hiszen a benne található ásványi anyagok alapvető funkciókat látnak el a szervezetben.