németről magyarra fordító
Szolgáltatás

A németről magyarra fordító tapasztalata és szakértelme

A német nyelv kapcsán elmondható, hogy igenis érződik a különbség az anyanyelvi és a magyar fordító munkája között. A Bilingua csakis anyanyelvi németről magyarra fordító szakemberre bízza a projekteket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor nem egy német ajkú személy végzi a fordítást, akkor a németek sokszor nem értik meg, hogy mit is jelent egy adott szövegrészlet vagy mondat.

Mivel az iroda hisz a magas minőségben, amit ugye minden ügyfél alapkövetelménynek vesz, ezért csakis professzionális szakértőket foglalkoztat. Természetesen fontos a gyorsaság, a precizitás, a rugalmasság és nem utolsó sorban a kedvező ár is. A németről magyarra fordító mindezeket garantálni tudja, legyen szó bármilyen komplex projektről.

A cég eddigi ügyfeleinek az elégedettsége a legjobb garancia a sikerre. Habár javarészt kis- és közép vállalkozásoknak dolgozik az iroda, az elmúlt években nagyobb vállalatok is igényelték a szolgáltatásaikat. A Bosch, az IKEA, a Konica Minolta és a Brendon is az elégedett klienseik közé tartoznak.