paróka bolt
Szolgáltatás

A paróka bolt bőséges választéka

Súlyos betegség kezelésének következménye rendszerint nagymértékű hajvesztés, ami a probléma megoldódása után egyébként általában megszűnik, de addig az érintettek kendőt vagy parókát viselnek. A rosehairstudio.hu weboldalon megismerhető paróka bolt gazdag felhozatalában minden hölgy megtalálja az ízlésének és a stílusának megfelelő póthajat.

A termékpaletta magába foglal szintetikus és természetes hajból készült vendéghajat egyaránt. Mindegyiknek megvan a maga pozitívuma, az előbbi olcsóbb, az utóbbi viszont teljesen természetes hatást nyújt. A paróka bolt felhozatalából célszerű a valódi hajból előállított változatok mellett dönteni. A parókák megtekinthetőek a weboldalon is, de személyesen is felkereshető a szalon.

Itt különféle profi szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mint például a hajdúsítás vagy az instant hajak utókezelését. Kemoterápiás kendőket, kalapokat, turbánokat, sapkákat szintén beszerezhetünk a paróka bolt kínálatából. Hatalmas segítséget nyújt ez a szalon az egészségügyi problémáktól szenvedőknek.