potencia növelése
Webáruház

A potencia növelése nem elhanyagolandó

Előbb-utóbb minden férfi életében eljön a pillanat, amikor szükségét fogja érezni annak, hogy egy kis pluszt kell adnia a szexuális életének. A potencia növelése házilag is elérhető, szóval nem feltétlenül kell a drága készítmények vásárlása mellett döntenie.

Ehhez nem kell mást tennie, mint olyan zöldségeket fogyasztani, mint a zeller, a chili paprika, a mandula és a szerecsendió. Ezek mind serkentik, illetve helyreállítják a szervezet vérellátását. A zellerről érdemes tudni, hogy nagy a nátriumtartalma, ebből kifolyólag a vérsav-lúg egyensúlyt optimalizálja. A potencia növelése tehát lehetséges egy finom turmixal is, amit ezekből a zöldségekből készít el. Könnyen beszerezhetőek a legtöbb üzletből, szóval nem lesz nehéz dolga. A banánt is meg kell említeni, mivel rendszeres fogyasztásával szintén elérhető lesz a változás.

Az osztriga is a kiemelt ételek közé tartozik, ami a potencia növelése érdekében hasznos. Erről azonban azt kell tudni, hogy a beszerzése kicsivel nehezebb, mint az előbb említett zöldségeké.