rózsakvarc ékszerek
Szolgáltatás

A rózsakvarc ékszerek a nőiességet fokozzák

A drágakőként használt kvarc a rózsaszínnek számos árnyalatában fordul elő és annak ellenére, hogy a mangán egyenletesen színezi meg, valami könnyed felhősség azért csak található benne. Bár Dél-Afrikában és Madagaszkáron sok rózsakvarc-lelőhely található, a drágakő többségét az Urál-hegységből nyerik ki. A rózsakvarc ékszerek csodás árnyalatokban játszik a fényben, ennek köszönhetően nappali és esti öltözékhez is igazodni képes.

A nagyon divatos, gyöngyökké csiszolt kő az általunk forgalmazott, 100%-ban kézzel készült karkötőkben is gyakran megmutatkozik, de nemcsak a nőiesség fokozása miatt, hanem a jótékony hatásainak is köszönhetően.

Az üvegfényű rózsakvarc ékszerek nemcsak a görög mitológia szerint a szerelem ásványa és a szerelmi kötelékeket erősíti, hanem gyakorlatilag is jó hatással van a szívpanaszokra, vérnyomásra. A rózsakvarc ékszerek a nemi szervek fejlődésében, azok termékenységében is jelentős pozitív hatást tudnak kiváltani és képesek a viselőjét átlendíteni a szexuális nehézségeken.