SDS fúrószár készlet
Webáruház

A SDS fúrószár készlet pótolhatatlan darabjai

Szinte minden szakterületen, így a kőművességben, asztalos munkák, víz- és gázszerelés során is gyakran kell fúrni különféle anyagokba. Sok mester ezért sem indul úgy munkába, hogy nincs nála az SDS fúrószár készlet, ami a sok kiegészítőjének köszönhetően temérdek munkát leegyszerűsít és hatékonyabbá tesz.
Remek választás az Bosch SDS Plus-7X fúrószár szett, ami például kifogástalan élettartamot garantál vasbeton fúrása esetén. A szár tömör keményfém, négy élű fejjel rendelkezik, ami a legkiválóbb minőségű keményfémből készült, ami megerősíti a fejet és kivételesen jó ütésállóságot nyújt.

A fúróerő egyenletes elosztása garantálja, hogy nincs teljesítményveszteség, és ez megnöveli az általános élettartamát. Egyáltalán nem csoda, hogy ez az SDS fúrószár készlet ekkora sikernek örvend. További előny a márka ezen termékeire jellemző egyedülálló diffúziós hegesztési technológia, aminek eredménye az erős kötés a fej és a hornyolt szár között.
Továbbá a széles csatornákkal ellátott, 4 hornyos kialakítás csökkenti a fúró kopását, mivel lehetővé teszi a por hatékony eltávolítását. A SDS fúrószár készlet tervezésekor gondoltak a precizitásra is, ezért adott egy speciális kopásjelző, ami megmutatja, hogy a furat átmérője még a tűrésen belül van-e a fémdübel beillesztéséhez. A magas minőséget pedig igazolja, hogy a szett minden eleme a PGM Masonry Drill Bit Association igazgatótanácsának minőségjelzésével van ellátva.

A Dremel tartozékok a sokoldalúságról szólnak

A Dremel hallatán a hozzáértők egyből azokra a kiegészítőkre gondolnak, amikkel a kisebb, precizitást és odafigyelést követelő munkákat könnyebben el lehet intézni. A Dremel tartozékok gyártásakor pedig pontosan ez volt a cél. Jó példa itt a sokoldalú Dremel Stylo+, ami ideális szerszám kézműves és barkács munkák hibátlan elvégzéséhez.
A vékony és pehelykönnyű kialakítás révén a szerszám úgy tartható, mint egy hagyományos toll. Az ehhez tartozó Dremel tartozékok segítségével számtalan esetben kiválóan beválik ez. Mivel komfortosan kézben tartható, ezért a felhasználó megvalósíthatja azokat a kreatív elképzeléseket, amikhez sok idő és precizitás kell.