akácméz
Webáruház

A selymesen lágy ízű akácméz

A méz nemcsak finom, édes ízt ad az ételeknek, italoknak, hanem energiát, egészséget is a testünknek. Az összes magyar fajtából világszinten legnépszerűbb az akácméz, amiről bizonyára kevesen tudják, hogy hungarikum. A rengeteg különleges magyar termék között, amelyekre büszkék lehetünk, így már a méz is szerepel.

Ez a fajta méz nem véletlenül olyan népszerű a fogyasztók körében. Az íze kellemesen lágy, illatában érezhető az akácvirág. Nagyon harmonikus ízű, a színe is gyönyörű, ami a csaknem színtelentől az enyhén sárgáig terjed. Az akácméz magas gyümölcscukor tartalommal rendelkezik, ezért sokáig folyékony állagú. Teába, süteményekbe tökéletes, de csak úgy magában fogyasztva is igazi csemege.

Az akácméz egészségre gyakorolt hatásairól még nem is beszéltünk, bár tény, hogy nem is lenne elég pár sor ecsetelni azt, hogy mi mindent ad a szervezetünknek ez az elixír. Ha pedig igazán jó fajtát keresünk ebből, akkor nem kell messze mennünk, hiszen az Arany Minősítésű akácméz megrendelhető a beobee.hu webshopból!