Szivattyúk széles kínálata
Webáruház

A szennyvíz átemelő szivattyú ár igencsak elfogadható

Napjainkban már igen elterjedt, főleg a nagyobb települések esetében, a földbe leásott vezetékek alkalmazása, a háztartási szennyvíz elvezetése céljából. Viszont azoknak, akik kevésbé urbanizált körülmények között élnek, fontos információ lehet a szennyvíz átemelő szivattyú ár.

Az Elpumps BT darálós szivattyú az emésztőkbe, a szennyvíz pumpálására lett kifejlesztve. A szennyvíz átemelő szivattyú ár e termék esetében két év garanciát foglal magában.

A készülék 900 Watt teljesítménnyel rendelkezik és 230 V áramerősséget igényel, valamint 20-290 liter folyadékot tud átemelni 1 perc alatt. Maximális bemerülési mélysége 5 méter. A vágókései révén könnyedén megbirkózik az adott feladattal, de egészségügyi és higiéniai termékek aprítására nem alkalmas, ugyanis ezek a pumpa szorulásához vezetnek.

A beépített úszókapcsolónak köszönhetően, problémamentesen működik. Alkalomszerűen, illetve fix telepítéssel egyaránt hatékony. A szennyvíz átemelő szivattyú ár, a fogyasztók szélesebb körében tökéletesen elfogadott, megfizethető.