pedikür készlet
Webáruház

A táskánkban is elfér a pedikűr készlet

Az ápolt és esztétikus női lábfej a kiváló megjelenés egyik sarkalatos pontja. Ennek érdekében, egy minőségi pedikür készlet elengedhetetlen kelléke minden nő szépségápolási eszköztárának.

Fontos különbség, hogy a pedikűr egy esztétikai, a gyógypedikűr pedig elsősorban egészségügyi célokat szolgáló tevékenységet takar, ám a végeredmény tekintetében mindkét folyamat ugyanazt célozza meg, mégpedig, hogy a talpak, a lábfejek és a körmök szépen, egészségesen ékeskedjenek. Ehhez szükség esetén el kell távolítani a talpakon elterülő bőrkeményedéseket, de olykor egy makacs tyúkszem eltűntetése is indokolttá válhat. A profi pedikür készlet minden ehhez szükséges eszközt tartalmaz.

A szépségszalonok látogatása olykor idő- és pénzigényes tevékenység, amit nem mindig engedhet meg magának az ember. A pedikür készlet darabjai nagyon könnyen fertőtleníthetőek és ezeket bárhová magunkkal vihetjük, hogy a lábaink mindig szépek és ápoltak maradhassanak. A munkánkat ollók, csipeszek, reszelők és egyéb apró szerszámok segítik.