távirányítós fűnyíró
Webáruház

A távirányítós fűnyíró megkönnyíti a pázsit karbantartását

A pázsit karbantartása munkaigényes feladat, különösen a nagyobb területek esetében. A munkavégzést jelentősen megkönnyíti egy innovatív technológiával bíró távirányítós fűnyíró berendezés, amiből számos Spider gyártmányú modell áll az érdeklődők rendelkezésére a penda.hu webáruházban.

Ezeknek az előnyük, hogy nem kell tologatni, rádiós távirányítóval távolról is megoldható a vezérlésük. A távirányítós fűnyíró modellek terület teljesítménye eltérő, 2500 és 8500 négyzetméter intervallumban váltakozik. Közös jellemzőjük a kompakt kialakítás, talajkövető vágási rendszerrel, csúszó kormányzással és stabilizáló csörlővel vannak ellátva, a nagyobb hatékonyság érdekében.

A legújabb generációs Kawasaki motorral felszerelt fajták nehéz körülmények között, akár erősen lejtős terepen is kiválóan teljesítenek. Az EFI üzemanyag-ellátó rendszer folyamatos teljesítményt biztosít a haladáshoz és a távirányítós fűnyíró pengéinek maximális fordulatszámon tartásához, ilyen módon valósul meg az optimális vágási sebesség és az üzemanyaggal való takarékosság is.