Acana kutyatáp
Webáruház

Acana kutyatáp, avagy minőség megfizethető áron

A Champion Petfoods márkanév egyet jelent a kompromisszumot nem ismerő minőséggel, az egyedi gyártástechnológiával, a friss alapanyagokkal és az új, innovációs megoldásokkal. E pozitív jelzők a nemzetközi szinten is hatalmas elismerést bezsebelő Acana kutyatáp sajátjai is. Miben különbözik az Acana kutyatáp a hagyományos termékektől?

Nos, elsősorban abban, hogy napi szinten frissen érkező húsféleségekből készül az ebek biológiai igényeinek megfelelő száraz eleség, és nem a többszörösen feldolgozott maradékokból. A Champion Petfoods égisze alatt megszülető Acana kutyatáp minden olyan gazdi választása, akinek kiemelten fontos a négylábú kedvencének az egészsége.

A kanadai termékcsalád nemzetközi sikerei már önmagukban elismerésre érdemesek, ám az ok, ami miatt garantáltan nem fogunk más kutyatápnak bizalmat szavazni a jövőben, az a boldog, elégedett, egészségtől kicsattanó háziállatunk látványa lesz. Az Acana kutyatáp különféle specifikációban és kiszerelésben a Webtáp honlapján rendelhető meg online.