ahava
Webáruház

AHAVA a bőr szolgálatában

A bőrápolási rutin úgy ékelődik be napjainkba, mint a reggelizés vagy a testmozgás. Időt szentelünk arra, hogy gondosan megtisztítsuk és ápoljuk a kültakarónkat. Az AHAVA minden évszakban, bármelyik életkorban megoldást kínál a bőrünk bármilyen problémájának megoldására vagy segítséget nyújt a prevencióban.

1988 óta működő vállalat, ami a Holt-tenger nyújtotta kincset, az iszapot állítja a bőrünk szolgálatába. Ez a természetes anyag lendületet ad a sejtek lelassult működésének, erősíti a kültakarónk védőrendszerét. A termékek az egész világon elérhetőek. Nem tartalmaznak káros, génmanipulált vagy szintetikus összetevőket. Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

A kínálat bőséges, így az arcápolásban és testápolásban is megtaláljuk a bőrtípusunknak megfelelőt. Bőr- és terméktípus alapján is válogathatunk a webáruházban. Az AHAVA hölgyeknek és uraknak egyaránt kínál készítményeket. Ne feledjük, hogy az ép bőr érdekében kulcsfontosságú a helyes táplálkozás és megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás.