akciós edénykészlet
Webáruház

Akciós edénykészletek nagyszerű áron

Ha új fazék és serpenyő szettet szeretne vásárolni, nem árt, ha tudja, hogy nem minden változat egyformán alkalmas a különböző típusú tűzhelyekre. Indukciós főzőlap esetén, a hő nem a főzőlapon, hanem az edény aljában lévő elektromágneses mező által keletkezik.

Ezért nevezik ezt a módszert hideg főzésnek. Az indukciós funkcióval rendelkező akciós edénykészletek általában rozsdamentes acélból készülnek. Viszont, ha Önnek otthon rozsdamentes acél vagy üvegkerámia elektromos főzőlapja van, akkor az akciós edénykészletek közül, a minden főzőlap típushoz használható termékek között kell keresgélni. A gázfőzőlap előnye, hogy gyorsan biztosítja a hőt. Ahhoz, hogy ezt a hőt a lehető legjobban kihasználja, jól teszi, ha vékonyabb falú edényeket szerez be.

Webshopunkban megtalálható a legtöbb edényszett, ami különféle tűzhelytípussal is kompatibilis. A használatra vonatkozó részletes információkat a termékleírás tartalmazza. Itt arról is van említés, hogy az adott akciós edénykészletek mosogatógépben moshatóak-e vagy csak kézi mosás révén tisztíthatóak.