elektromos fogkefék
Szolgáltatás

Alapos tisztítást végeznek az elektromos fogkefék

Szeretnénk egyszerűen megőrizni a fogaink egészségét? Ebben az esetben annyi a dolgunk, hogy megfelelő technikai eszközöket használunk erre a kivételes célra. Érdemes továbbá figyelni a táplálkozásunkra is. A cukrokban gazdag élelmiszerek fogyasztása ugyanis elősegítheti, hogy olyan baktériumok szaporodjanak el a szájban, amelyek szuvasodást okoznak. Az elektromos fogkefék bevetése ilyenkor kifejezetten ajánlott.

Amennyiben helyesen táplálkozunk és a kellő mértékű szájápolást sem mellőzzük, akkor az eredmény biztosan nem marad el. A különféle szenvedélyek, amilyen a kávézás vagy éppen a cigarettázás, lepedékek keletkezését idézik elő. Az elektromos fogkefék egyedi mechanizmusuk révén képesek arra, hogy gyorsan eltávolítsák a felesleges lerakódásokat.

A speciális krémek mellett, az egyedi ultrahangos rezgéstechnológia az, ami kiváló eredményt garantál. Az Emmi-Dent elektromos fogkefék biztosan nem okoznak csalódást. Kényelmesen alkalmazhatóak és hosszantartó hatást biztosítanak. Tegyük próbára és élvezzük az előnyeiket minden helyzetben!