amigurumi fonal
Webáruház

Amigurumi fonal a jó ötletek megvalósításához

A gyermekeknek mindig vannak kedvenc mesefiguráik, amelyeknek a mását, ha lehetőségük van rá, állandóan maguk mellett szeretik tartani. Azonban ezeket a kedvenc vagy vicces figurákat nem minden szülő vásárolja meg a kicsinyeinek, mert vannak olyanok is, akik saját kézzel teremtik meg amigurumi fonal segítségével. Horgolt, kötött módszerrel kel életre a közkedvelt mesehősök fizimiskája, legyen szó állatfigurákról, babákról, bábukról egyaránt.

Kézügyesség, fantázia és amigurumi fonal kell ehhez, ami erős, strapabíró, nem bolyhosodik, természetes anyag, így a kicsiknek ideális. Bármit megálmodhatunk és elkészíthetünk, a határ a csillagos ég, nemcsak ismert mesefigurákat, hanem a saját fantáziánk szülötteit is megalkothatjuk. Egy jópofa mesével megismertetjük ezt a csöppségünkkel, aztán csak azt látjuk majd, hogy az amigurumi fonal használatával előállított karakter a csöppség kedvence és soha nem akar nélküle sehová sem menni, de még éjjel is az ágyában akarja tudni. Egyben elkészíthetőek az egyszerűbb ötletek, ám a bonyolultabb figurák már több darabból tevődnek össze, egyes részeket kitömni kell, majd összevarrni.

Viszont a metódus menete az amigurumi fonal közbenjárásával lépésről lépésre nagyon egyszerűen elsajátítható. A sikeres figura legyártásához ezután már csak lelkesedésre, kreativitásra és kitartásra van szükség. Nemcsak a gyermeknek szerzünk ily módon örömet, hanem saját magunknak is megadjuk az alkotás boldogságát, az újdonság varázsát. Kiváló minőségű amigurumi fonal vásárolható a nordfonal.hu webshopból.