Apple töltőpad 
Webáruház

Az Apple töltőpad számos változatban kapható

Az okostelefonok, az iPodok és a laptopok használata egyre szélesebb körben elterjedt napjainkban, de ezek a készülékek megfelelő töltöttségi szint nélkül sajnos nem használhatóak.

Amennyiben az érdeklődőnek szüksége van valamelyik Apple töltőpad változatra, látogasson el bátran a blitzwolf.shop webáruházba, ahol mindenképp meg fogja találni a számítását. Az itt található modellek leginkább vezeték nélküliek és mágnesesek, valamint kiegészítőként általában kell hozzájuk egy, a töltés közbeni használatot megkönnyítő állvány is.

A minőségi Apple töltőpad mellé további kiegészítők is járnak, mint amilyenek a MacBook, az iPod, az iPhone töltő adapterek, továbbá a gyorstöltésre alkalmas iPad, iPad Pro vagy iPad Air 4. generációs kábelek.

Az 5. generációs vezetékek az iPad minivel kompatibilisek, míg a 8. generációs verziók az iPad-hez valók. Amennyiben a vásárló nem lenne biztos benne, hogy a készülékhez melyik a leginkább összeillő Apple töltőpad, az oldalon megtalálhatja a választást megkönnyítő tájékoztatást.