arcradírozás
Webáruház

Az arcradírozás az arcápolás első lépése

Ahhoz, hogy a kiváló hatóanyagokat tartalmazó arckrémek, szérumok kellően fel tudjanak szívódni és be tudják tölteni a szerepüket, a használatuk előtt a bőrünket is mindig megfelelően elő kell készíteni. Vagyis az alapos letisztítás és arcradírozás soha nem maradhat ki a napi rutinunkból, mert az elhalt hámsejtek és a szennyeződések akadályozni fogják a többi kozmetikumunkat abban, hogy kifejtsék a hatásukat.

Persze az arcradírozás során is fontos, hogy a természet erejét hívjuk segítségül, mert a szintetikus hatóanyagok komoly veszélyeket hordozhatnak magukban. Különösen előnytelen, ha a környezetet szennyező műanyag szemcsékkel történik a peelingezés. Az arcradírozást 3-7 naponta elegendő elvégezni!

Az irritációtól kezdve a pattanásokon át az egészen súlyos betegségekig, mindenféle dolgot előidézhetnek a különféle vegyi összetevők, tehát jobb nem kockáztatni és tartózkodni ezektől. A bio termékek között amúgy is rengeteg alternatívát találhatunk, nemcsak az arcradírozás kíméletes megvalósításához, hanem lényegében a teljes arc- és bőrápolási folyamathoz.

Ez azt jelenti, hogy az első lépéstől az utolsóig, csak természetes anyagokkal fog érintkezni a bőrünk, így nem tesszük ki magunkat felesleges veszélyeknek. A mai vegyszerekkel teli világban ez különösen fontos, mert vannak területek, ahol lehetetlen elkerülni a káros anyagokat és azok mellékhatásait.

Például a levegőben rengeteg olyan elem van, ami negatív hatással lehet ránk, de ezeket különösen a szabadban nem tudjuk kiszűrni. Ezért ajánlott kerülni a kémiai vegyületek használatát legalább olyan tevékenységek során, mint az arcradírozás és általában véve a bőrápolás.

Ehhez remek segítséget kapunk például a BIOLA webáruháztól, ahol tanúsított bio kozmetikai termékek és tisztálkodó szerek kaphatóak, így bátran válogathatunk a kínálatukból és nemcsak az arcradírozás szokásainkat, hanem akár a teljes szépségápolási és tisztálkodási rutinunkat is megreformálhatjuk általuk. A végeredmény garantáltan látványos lesz és nemcsak a bőrünkön, hanem az egészségi állapotunkban is.