gyerek ágy
Webáruház

Az egyedi gyerek ágy a jó alvás titka

A kor előrehaladásával minden életszakaszban más stílusú alvóhely való a gyermekeknek. Körülbelül 2 éves kor után jön el az idő, hogy a kicsiknek már nagyobb és különleges stílusú gyerek ágy szükségeltetik. Mert ugye, létezik a lányoknak csillámpónis, meg babás, míg a fiúknak mindenféle vagány állatos vagy autós és a gyerkőc már esetleg igényli is.

Míg a babáknak a rácsos ágyikó a legjobb lehetőség, a nagyobbaknak már kapható kimondottan lányos vagy fiús modell, franciaágy, gyermekfotel, körbetámlás és leesésgátlóval ellátott fekhely is. Tehát a gyerek ágy megnevezés leosztható úgymond több részre, hiszen fellelhető belőle igen sokféle. Mindemellett ezek a hálóhelyek elérhetőek vízlepergetős bútorszövetből is, ami hatalmas segítség lehet a szülőknek.

Ha a lurkó nem igazán szeretne külön aludni, akkor a választásunk legyen olyan mesefigurával díszített gyerek ágy, amit a kicsi előszeretettel néz a tévében és emiatt a mese főhőse közel áll a szívéhez, vagyis biztosan nyugodtan fog pihenni éjjelente.