etikett címke
Szolgáltatás

Az etikett címke számos iparágban felkapott

Rengeteg iparágban alkalmazzák, hiszen tökéletes az árucikkek, a munkaeszközök megjelölésére, a dokumentumok elrendezésére és sok más egyéb dologra. Az etikett címke előállítása történhet lézeres és tintasugaras nyomtatóval. Az irodákban, a raktárakban és az üzletekben történő munkafolyamatokhoz a papír alapú, vagy a thermál matrica is kiváló. Vannak olyan ipari ágazatok, amelyek esetében a műanyagból készült termékek váltak be. Például az építőiparban, vagy a vegyiparban a strapabíróbb és erősebb darabok bizonyulnak jóknak.

Az etikett címke Thermo típusának időt állása igencsak csekély. Szobahőmérsékleten mindössze 1-1,5 évig alkalmazható. Ezzel szemben a papír alapú matrica jóval tartósabb. Egyes változatait hűtőházakban is használják. Tudni kell, hogy ez a verzió egyáltalán nem vízálló. Az etikett címke műanyag variánsa minden helyzetben megállja a helyét. Az efféle termék víz és vegyszerálló, ezért gyakran veszik igénybe kültéren. Tehát mielőtt megrendeli, vegye figyelembe, hogy milyen területen szeretné alkalmazni!

Ez a nagyszerű kiegészítő sokféle méretben van jelen. A címke vásárlása előtt fel kell mérni, hogy a birtokában lévő nyomtató milyen méretű változat kezelésére felel meg, ellenkező esetben nem fogja tudni felhasználni a tekercset. Ha sikerült az ideális méretre lecsapni, akkor jöhet a formatervezés. Az etikett címke felületére bármilyen szöveg, vagy embléma könnyedén nyomtatható. Ha nincs elképzelése, akkor bátran kérhet segítséget egy profitól. Hazánk területén rengeteg szakember foglalkozik ezzel a dologgal.

Mindent alaposan az Ön elképzelése szerint terveznek meg. A címke által népszerűsítheti meglévő, vagy újonnan induló vállalkozását a rányomtatott emblémának köszönhetően. Erre a célra a nagyobb felületű terméket célszerű megvásárolni. A matrica az üzleti és az ipari felhasználás mellett otthoni célokra is alkalmas. Általa minden személyes holmit rendezetten és átláthatóan tárolhat. A címke ára egyáltalán nem magas. Az összeget befolyásolhatja a méret és a termékre nyomtatott mintázat.