irodai szekrények
Webáruház

Az irodai fiókos szekrény főbb típusai

Az irodában kétségtelenül az irattartó szekrény a legfontosabb bútordarab. Ahhoz, hogy az irodai szekrények közül a jót válassza ki az ember, fontos megismerni a lehetőségeket. Érdemes például ellátogatni a bathori.hu internetes boltba, ahol a felhozatal igazán bő, az árak reálisak és a nívó is kifogástalan.

Az irodai szekrények közül ez azért annyira lényeges, mert ha ez megvan, akkor elkerülhető, hogy a dokumentumok, dossziék az asztalon felhalmozódjanak. A rend pedig minden irodában nagyon fontos. Melyik mellett érdemes dönteni?

Sok helyen beválik a vízszintes szekrény. Ez az oldalirányban igazán széles tároló elég teret tud garantálni akár egy rendszerező befogadására is. Az irodai szekrények ezen típusa épp úgy beválik jogi iratok, akárcsak méretesebb dossziék elhelyezésére.

Az irattartó váza készülhet fából, laminált bútorlapból és fémből. Nagy kedvenc még a függőleges iratszekrény. Ez a bútordarab a kisebb helyeken válik be igazán, hiszen ezzel úgymond felfelé lehet terjeszkedni. Az irodai szekrények ezen változata kompakt tárolási lehetőséget biztosít.

Ott van még a gurulós irattartó konténer is, amelyik a görgői révén, könnyedén áthelyezhető az iroda egyik részéből a másikba. Ez a mobilis irodai fiókos szekrény erőfeszítés nélkül mozgatható, ezért a hölgyek is nagyon szeretik. Még akkor sem okoz gondot az irodai fiókos szekrény áthelyezése, amikor az jól meg van pakolva iratokkal.

A modern kor igényeinek megfelelően, egyes modellekbe központi zár került beépítésre. Ezzel a fontos papírokat, szerződéseket és sok minden mást el lehet zárni a többiek elől. Ott van még a sarok irodai fiókos szekrény, amelyik az egyedi felépítésének hála, remekül elfér az adott helyiség sarkában, így használva ki a sokszor nehezen berendezhető helyet.

Nem elfelejthető a szimpla irodai fiókos szekrény sem. Ebbe a megszokottnál több irat fér el. Ez készülhet fémből, krómacélból is, illetve egyes részei PVC-vel egészülnek ki. Ennek a modellnek a rekeszeiben elhelyezhetőek az A4-es méretű, függeszthető irattartók.