orvosi cipő
Webáruház

Az orvosi cipő helyes testtartást biztosít

Ezt a speciálisan kialakított lábbelit az egészségügyi dolgozók viselik, a biztonság, a higiénia és a kényelem növelése érdekében, a hosszú műszakok során. Az orvosi cipő csökkenti a lábak fáradtságát és a gerincproblémák kialakulásának a kockázatát.

Kényelmes belső párnázással rendelkezik, így a komfortérzet biztosított. Extra bokatámasszal van ellátva, ami támogatja a helyes testtartást. A talpa csúszásmentes, ami létfontosságú a sikamlós kórházi padlókon.

Könnyen tisztítható anyagok felhasználásával készül, ami szintén fontos az egészségügyi környezetben. Az orvosi cipő légáteresztő, így a melegebb napokon is komfortérzetet garantál. Az energiaelnyelő képessége segít csökkenteni az ütéseket járás közben.

Kivehető és mosható talpbetétet kapott, ami jelentős mértékben növeli a higiéniai előnyöket és az egyéni preferenciákat. Egy jól megválasztott modell nagyban hozzájárul a kórházi dolgozó teljesítményének a növeléséhez. Az orvosi cipő ugyanolyan fontos kiegészítő, mint az összes többi felszerelés, ezért a beszerzését nem szabad félvállról venni.