újszülött overál
Webáruház

Az újszülött overál a téli időszak alapvető kiegészítője

A téli babáknak már nagyon hamar meg kell tapasztalniuk a réteges öltözködés gyötrelmeit. Sőt, a szülőknek sincs túl könnyű dolguk, hiszen még ahhoz sem igazán szokhatnak hozzá, hogy miként fogják meg az apró kezeket, lábakat, tartsák a fejecskéjüket, máris mély vízbe kerülnek az öltözködés kapcsán.

Szerencsére a bundás újszülött overál képes némi terhet levenni a vállukról. Ezt sokkal egyszerűbb ráadni a picikre, mint egyéb téli holmikat, így nem is kell olyan sok réteget egymásra halmozni. Ez a babáknak is előnyös, mert nem viselik túl jól, ha nem tudnak mozogni a ruháiktól.

Ráadásul az újszülött overál nemcsak melegen tartja őket, hanem a tapintása is nagyon kellemes, így tökéletes komfortérzetet biztosít a kisembereknek, akik remélhetőleg teljes nyugalomban fogják viselni a rövidebb-hosszabb kiruccanásokat.

Persze még bármi közbejöhet, ami megzavarja őket és tönkreteszi a séták, rokonlátogatások idilli hangulatát, de legalább az újszülött overál nem fog plusz okot adni a kellemetlenségekre.