üzemanyagtartály tisztítás
Webáruház

Az üzemanyagtartály tisztítás és az erről szóló szabályok

Az üzemanyag tartályokat rendszeresen kell tisztítani és karbantartani. Mivel nem hétköznapi, egyszerű és veszélytelen eszközökről van szó, az üzemanyagtartály tisztítás bizonyos szabályok betartása mellett végezhető el. A veszélyes, mérgező, éghető anyagok tárolására alkalmas szerkezeteket a törvény által előírt időszakonkénti vizsgálat, átalakítás és megszüntetés előtt is ki kell takarítani.

Nyilván ezt a feladatot nem végezheti el akárki. Erre is komoly szabályok vonatkoznak. Miért is szükséges mindez? A törvények nyíltan kimondják, hogy a tartályokban történő munkavégzés előtt, az üzemanyagtartály tisztítás elengedhetetlen lépés.

Az üzemanyagtartály tisztítás feladatát a tartálytisztítónak és az üzemegység vezetőjének aláírásával ellátott beszállási engedély, a szükséges mérések, védő- és mentőeszközök birtokában lehet csak elkezdeni. Ki is az a személy, aki alkalmas az üzemanyagtartály tisztítás elvégzésére?

Csakis olyan valaki dolgozhat ilyen területen, aki betöltötte a 18. életévét,illetve egészségügyileg és szakmailag teljes mértékben alkalmas. Az egész procedúra során szükséges a szakszerű felügyelet, ami minimum 2 fő felügyelő személyt jelenlétét követeli meg.

Erről a témáról még több mindent lehet megtudni a Hungaro Mobiltank oldalán. Itt számtalan egyedülálló kútoszlop is megrendelhető. Pontosan ezért, akik régóta keresik a tökéletes terméket, de eddig még nem találtak rá az igazira, jól teszik, ha esélyt adnak ennek. Miért is lehet szükséges egy modernebb kútoszlop?

A szakemberek, tulajdonosok tudják, hogy ezzel egyértelműen adott a gyors és precíz tankolás. A Hungaro Mobiltank nem mellesleg széles termékskálájú hitelesíthető kútoszlop eszközök forgalmazásával foglalkozik, amivel épp úgy kielégíthetőek a benzin, akárcsak a diesel tankolására vonatkozó igények.

A vállalat garantálta termék térfogatoló átfolyás mérővel rendelkezik. A kútoszlop akár 130 l/perc átfolyási sebességű szivattyúval is szállítható. Sőt, egyes komplexebb berendezéseknél több termék kiszolgálása is gond nélkül megoldható.