gurulós iskolatáskák
Webáruház

Barátkozzunk meg gyorsan a gurulós iskolatáskákkal!

A tanév megérkezésével sok gyermek nyög fel hangosan a könyvek súlya alatt. A gurulós iskolatáskák talán nem annyira felkapottak, viszont ilyenkor jó szolgálatot tesznek. Az elsős diákok nagy lelkesedéssel vetik bele magukat a tanulás csodáiba, viszont pár héten belül erős hátfájásra panaszkodnak.

Vannak olyan iskolák, ahol minden diáknak saját szekrénye van, így a szerencsésebbek ott tudják hagyni a legnehezebb könyveket, viszont másoknak mindennap cipelniük kell. Amennyiben a kerekekkel rendelkező táskákat választjuk, akkor azok úgy fognak működni, mint a bőröndök. Otthon bepakolunk, majd kényelmesen húzzuk magunk után.

Célszerű olyan modellt kiválasztani, ahol a kerekek nem műanyagból vannak, így a reggeli órákban nem verjük fel az egész környéket. Amennyiben a gyerek úgy érzi, hogy valamelyik nap kevesebb könyve van, akkor a gurulós iskolatáskák a hagyományos, vállra akasztható formában is hordhatóak. Fiúk és lányok kedvük szerint válogathatnak a vagány színek és aranyos minták között.