beltéri falfesték
Webáruház

Beltéri falfesték a különböző helyiségekhez

A ház vagy a lakás belsejének felfrissítésére speciális bevonatokat használnak. Típusa szerint, a beltéri falfesték lehet latex, akril és szilikon. Az ilyen színezőanyagok tartósak, nem veszítik el a telítettségüket, jól moshatóak és gyorsan száradnak.

A fényes bevonatok a fal hibáira összpontosítanak. Ha valamit el kell takarnunk, használjunk annyira matt alapot, amennyire csak lehetséges! A fényesség mértéke szerint, a beltéri falfestékek négy kategóriába sorolhatóak.

A matt lehetőségek egyáltalán nem fényesek és ideálisak az alacsony forgalmú helyiségekhez, például a hálószobákhoz és a mennyezethez. A fél matt termékeknek már van egy kevés fényük.

Kiváló választásnak bizonyulnak a közepes forgalmú területeken, például a nappaliban. Nedves ruhával és kevés mosószerrel könnyen tisztíthatóak. A félfényes bevonatoknak már több fénye van. Jól működnek a nagyobb forgalmú és nedves területeken. Ezeket egyszerű tisztítani, így tökéletesek a konyhákhoz és a fürdőszobákhoz. A fényes beltéri falfestékek alkalmasak a gyermekek szobáiba.