Benzines fűnyíró
Webáruház

Benzines fűnyíró látványos teljesítménnyel

Egyértelműen a benzinmotoros változat rendelkezik a legnagyobb teljesítménnyel. Akkor a benzines fűnyíró mellett, miért vásárolhatunk elektromos és akkumulátoros változatokat is? A különböző modellek használata más és más környezetben lehet előnyös.

A benzines fűnyíró teljesítményének köszönhetően, nagyobb területek megtisztítására és karbantartására is alkalmas. Egyetlen tankolással lenyírhatjuk a füvet, akár az 500-600 m2 méretű területen is.

A hatósugarát nem gátolja a vezeték hossza vagy az akku töltöttségi szintje. Viszont a sűrűn lakott területen nem leszünk népszerűek a szomszédok körében, hogyha minden szombat reggelt a benzines fűnyíró berregtetésével kezdjük. Tehát a zajszintje az bizonyos esetben egyértelmű hátrányt jelent, illetve a káros anyagok kibocsátásáról sem szabad megfeledkezni.

Viszont egy önjáró benzines fűnyíróval rendkívül gyorsan halad a munka. A fűgyűjtő kosár is jelentősen nagyobb, mint más változatoké, ezért nem kell félbeszakítani a munkát az ürítése miatt. A karbantartása azonban körülményesebb, mint a másik két típus esetében.