benzinmotoros fűnyíró
Webáruház

Benzinmotoros fűnyíró kiemelkedő teljesítménnyel

Amikor egy igazán erős és megbízható eszközre van szükségünk fűnyírás tekintetében, akkor egyértelműen ez lesz a nyerő választás. A benzinmotoros fűnyíró robosztus felépítése ellenére könnyen kezelhető, mivel önjáró funkcióval rendelkezik. Ezért a dimbes-dombos területen is könnyen haladhatunk a munkával.

A benzinmotoros fűnyíró vágási magassága szabályozható. Viszont minden modell esetében számolnunk kell egy bizonyos határértékkel, amin felül már nem alkalmazható hatékonyan a benzinmotoros fűnyíró.

Ez az elektromos és az akkus modellekre is igaz. Egy ilyen modern kerti kisgéppel egyszerre négyféle feladatot láthatunk el. Elsődleges dolga, hogy lenyírja a füvet, amit összegyűjt, azután mulcsoz, majd oldalt kidobja.

A benzinmotoros fűnyíró leginkább a nagyobb kiterjedésű területeken teljesít jól, ahol nem található áramforrás, ugyanis az ilyen helyeken az elektromos változat teljesen használhatatlan lenne. Egyelőre az akkus modelleknél is erősebb motorral és nagyobb hatótávval rendelkezik.