Használt gamer PC
Webáruház

Bivalyerős használt gamer PC

A tisztánlátás végett egy valamit szögezzünk le már az elején! A Computerfactory nevű cég kínálatában a használt gamer PC is jelen van, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy ezek a gépek a újabb számítógépes játékokat nem fogják vinni.

Nem egy alkalommal történik meg, hogy egy ilyen nagyteljesítményű gép csak azért kerül a használt kategóriába, mert pár hónap vagy 1 év múlva már jelent meg újabb, ezért a tulajdonosan úgy döntött, megszabadul a régitől és megszerzi a frissen kiadott szériát. Ahogy a neve is mondja, itt használt gamer PC forgalmazással foglalkoznak és nem a legújabb számítógépeket kínálják. Ennek ellenére kétségtelen, hogy itt is nagyon jó, sőt, mondhatni kiváló teljesítményű használt gamer PC is kapható.

Amennyiben nem feltétlenül a tegnap megjelent játékokkal igyekszel kitölteni a szabadidődet, akkor itt a helyed, mert garantáltan megtalálod azt, amire szükséged van! Hogy pontosan milyen kategóriák közül válogathatsz, azt kissé hosszú lenne itt leírni, azonban rákattintva a www.computerfactory.hu linkre könnyedén kiderítheted.

Természetesen a játékok tekintetében előnyt jelentő nVidia, Radeon, GeForce GTX grafikus vezérlőkkel és bivalyerős processzorokkal ellátott gépek. Persze a 2 év garancia és a 30 napos próbaidő minden használt gamer PC esetében fennáll, ami bizonyítja, hogy a forgalmazó mennyire bízik mindegyik teljesítményében. Amúgy az eddigi vásárlók, mind arról számoltak be, hogy rendkívül korrekt üzletpolitikával működik a szóban forgó cég, ahonnan bátran vásárolhat.