traktor javítás
Szolgáltatás

Bízza ránk a traktor javítást!

A mezőgazdasági erőgépek elsősorban üzleti eszközök, tehát a tulajdonos legfontosabb feladata a leállások és a karbantartás költségeinek minimalizálása. Minden erőgép esetében előbb vagy utóbb eljön az idő, amikor traktor javítás vagy karbantartás elvégzésére van szükség. Ha Ön is ezzel a helyzettel szembesül, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Magasan képzett szakembereink kiváló minőségű diagnosztikát és szervizelést végeznek a munkagépeken, helyreállítják bármilyen jellegű mezőgazdasági gép vagy egység működését. Mindig készek vagyunk segíteni a traktor javításban, legyen szó teljes körű vagy sürgősségi jellegű munkálatok elvégzéséről. Megoldjuk az összes szükséges alkatrész cseréjét a tervezett karbantartási szerviz során.

Gyakran fordulnak hozzánk olyan esetekben, amikor a motor, a sebességváltó, a hidak vagy a villamosság javítására van szükség. A Giga Farm Kft. minden feladattal sikeresen megbirkózik a jól kidolgozott munkavégzési tervnek és a traktor javítás során szerzett nagy tapasztalatnak köszönhetően. Mestereink kivétel nélkül minden esetben szakszerűen megoldják a problémákat. A javítási munkálatokat csak azt követően folytatjuk, hogy az ügyfél jóváhagyta azok listáját.

Előnyeink között szerepel, hogy a traktor javításhoz szükséges minőségi fogyóeszközök és eredeti pótalkatrészek saját raktára áll a rendelkezésünkre, amivel időt és pénzt takarít meg a szervizelés során; többszintű ellenőrzést és felülvizsgálatot végzünk a traktor javítás minden szakaszában; a karbantartást rövid időn belül elvégezzük, miközben a minőség továbbra is magas marad.