cipővédő
Webáruház

Cipővédő a tiszta, száraz lábbeliért

A drága vagy éppen imádott lábbelinket megpróbáljuk a széltől is óvni, kis túlzással mondva. A cipővédő a víz, sár ellen védi meg a lábbelit és így a lábunkat is, hiszen nem lesz nedves adott esetben. Tévhit azt gondolni, hogy csak a textil példányokban tesz kárt az eső, a sár, a hó.

Ezek tulajdonképpen mindegyik típusban kárt tehetnek, hiszen a valódi bőr, a velúr vagy a műbőr anyagú darabok is bizony beázhatnak, maradandó kár eshet bennük. Manapság szerencsére jó áron kapható szilikonos cipővédő, ami tulajdonképpen egy esővédő cipőzokni. Ez a praktikus kis eszköz akár a zsebben is elfér, hiszen összehajtható és egészen kicsi helyet foglal. Ideális félcipőkre, teljesen vízálló, strapabíró és rendkívül rugalmas. A roppant egyszerűen felhúzható cipővédő mindig kéznél kell legyen, így nem lesz gond, ha jön egy váratlan zápor vagy vihar.

A cipom.hu webáruházban uniszex változatban, többféle méretben és színben elérhető, így férfiak és nők egyaránt használhatják. Az esős idő már beköszöntött. Kéznél van a cipővédő?