covid hajhullás
Webáruház

Covid hajhullás és annak kezelése

Aktuális téma és sajnos sokakat is érint napjainkban a koronavírus. Nem meglepő, hogy a Covid hajhullás kiváltója szintén lehet, hiszen a gyulladási folyamatok, a legyengült immunrendszer, a kiürült vitaminraktárak és a lelki tortúra egyaránt nyomot hagy az ember szervezetében. Az akut szakasz elmúltával az utóhatásként jelentkező periódus akár hosszú hónapokig is eltarthat, a Covid hajhullás, depresszió, ízületi fájdalmak és nehézlégzés észlelésekor is felelőssé tehető, amennyiben diagnosztizálták a vírust az adott szervezetben.

Lényeges, hogy segítsük az immunrendszerünk megerősödését, ezért ajánlott a célnak megfelelő készítményeket is bevetnünk az egészséges táplálkozáson kívül. Továbbá, a hajnövekedéshez is vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége a szervezetnek. Való igaz, hogy a Covid hajhullást eredményezhet, viszont nem szabad megijednünk a tünet észlelésekor. Tegyünk meg mindent a felépülésünk érdekében és alkalmazzuk a VARGA hajcseppeket, amelyek a fejbőrön keresztül segítik a hajhagymák működését.

Természetből fakadó hajnövekedés serkentő

Mindenki szeretné, ha a haja gyorsan elérné a kívánt hosszúságot, főleg egy elrontott frizura vagy egyéb okból eredő hajveszteség esetében. A hajnövekedés serkentő készítmények számtalan verzióban képviselik magukat a drogériák polcain, de sajnos a legtöbb termék nem teljesíti az ígért hatást. Egy-egy hajszál 2-6 évig életképes, majd az adott hajhagyma működése az utolsó hónapokban leáll.

Egészséges hajhagymák esetében hajnövekedés serkentő alkalmazása nélkül is gondtalanul megkezdődik a új hajszálak termelése, amelyek kitolják a helyükről a régieket, mi pedig ebből annyit észlelünk, hogy kihullott hajszálakkal találkozunk. Előfordul azonban, hogy ez a tapasztalás túlságosan gyakorivá válik. Ilyenkor indokolttá válhat egy olyan hajnövekedés serkentő alkalmazása, amivel megadhatjuk a hajhagymáknak a számukra szükséges tápanyagokat. A VARGA hajhullás elleni cseppek az esszenciális növényi kivonatokkal hozzásegítik a hajhagymákat a megújuláshoz.