cső szivattyú
Webáruház

Cső szivattyú eltérő felhasználásra

Az ásott vagy fúrt kutakból, kanálisokból, tavakból, víztározókból vagy folyókból történő vízkinyerés tulajdonképpen egyetlen gépezetnek a feladata. Sokan ismerik merülő vagy búvárszivattyúként, mások csak egyszerűen cső szivattyú néven emlegeti. A vízfelhasználás fontossága vitathatatlan, akár ipari, háztartási, akár kertészeti környezetről beszélünk.

A cső szivattyú egyébként szélesebb körökben még olajkitermelésre is hasznosítható. Mielőtt vásárolna, mindenképpen tudnia kell, pontosan mire és milyen közegben szeretné használni az eszközt. Nem mindegy például, hogy tiszta, homokos, iszapos vagy piszkos vizet akar szivattyúzni, mert a típusok ilyen tekintetben is eltérhetnek egymástól.

Emellett, ami még nagy jelentőséggel bír a cső szivattyú kiválasztása során, hogy az milyen teljesítményre képes, vagyis tulajdonképpen mekkora mennyiségű vizet tud szállítani percenként, illetve lényeges a vízemelési magassága is. Ennek a gépezetnek az a jellegzetessége, hogy teljes egészében a víz alá merül és valójában nem is szívja, hanem tolja a vízoszlopot felfelé a kivezető csövön. Amennyiben további tudnivalókban is érdekelt a szerkezet működésével kapcsolatban, akkor csak kattintson ide és máris tisztábban fogja látni az egész mechanizmus, a miérteket és a hogyanokat. A szivattyuk.hu internetes oldalon keresztül online foglalhat vagy kérhet ajánlatot, de kérdezhet is a szakértőinktől.

Csupán kattintson ide és megismerheti a merülőszivattyúk történetét! Megtudhatja azt is, milyen felhasználási területei vannak, hogyan alkalmazható szennyvíz és trágya szivattyúzására, általános ipari célokra, valamint házi vízműként. A csőszivattyú nagy erejéről mi sem tanúskodik jobban, mint a relatív nagymélységű alkalmazhatósága.

A vízszint semmilyen vízforrásnál sem állandó, ezért mindig ahhoz mérten kellene működnie a vízszállító rendszernek. Természetesen mindig abban az esetben dönt jól, ha a minőségi és nagyobb teljesítményű gép mellett teszi le a voksát. Persze a vételár sem elhanyagolható szempont. Kattintson ide, informálódjon és nézelődjön kedvére!