Cubot King Kong
Webáruház

Cubot King Kong – Kicsi a bors, de erős!

A vékony, elegáns dizájn nagyon megnyerő, ám folyamatosan figyelnünk kell arra, nehogy véletlenül elejtsük a telefont. A rohanó mindennapokban erre viszont elég nagy az esély.

Egy rossz mozdulat és már pattog is a mobil a járdán. Az új modelleknél már nemcsak a képernyő, hanem a hátlap is széttörik, mivel az szintén üveg. A Cubot King Kong nagyon jól bírja a strapát. A tesztek bebizonyították a telefon kiemelkedő ütésállóságát.

Szinte biztosan nem fog széttörni attól, hogyha véletlenül kirántjuk a zsebünkből. Emellett kimondottan jó hardvert takar az ellenálló borítás. A kamera nappali fénynél elég szép képeket készít, viszont sötétedéskor már lehetnek problémák az aprócska szenzor miatt.

A Cubot King Kong azok választása, akik az alapvető funkciókat szeretnék használni és nincs szükségük profi kamerára vagy erős hardverre a legújabb játékokhoz. A mindennapokban használt applikációk tökéletesen futnak a Cubot King Kong telefonon, ami szuper akkuteljesítménnyel rendelkezik, ezért nem kell egész nap a töltő után kajtatnunk.