Honeywell Home
Szolgáltatás

Egyedi dolgokra képes a Honeywell Home

A célirányos energiafelhasználás az életünk szerves részévé vált. Néhány évtizeddel ezelőtt még a cserépkályháké volt a főszerep és gyakran a városi környezetben is a hagyományos vegyes tüzelésű megoldások domináltak. Manapság ez már elképzelhetetlen a megnövekedett léptékekben. A vezetékes földgáznak hála, olyan központi egységek épültek ki, amelyek kimagasló hatásfokot produkálnak.

A vezérlésben pedig a Honeywell Home eszközök kapnak teret. A 12 zóna kezelésére alkalmas készülékek olyan komplex rendszer elvén működnek, ami esélyt kínál a lakás helyiségeit külön-külön kezelni. A Honeywell Home révén tehát a hálóban, nappaliban, fürdőben, de még a konyhában és előszobában is egymástól több fokban eltérő hőmérséklet uralkodhat.

Mindezek mellett, előre beállított programok működhetnek, illetve távolról is van mód elindítani vagy leállítani a fűtést. A Honeywell Home magas színvonalat képvisel, ami új távlatokat nyit az energia megtakarítás terén. A zónavezérlés gyorsan visszahozza a befektetett költségeket és magas színvonalú kényelmet nyújt.