antenna kábel
Webáruház

Egyszerű is lehet az antenna kábel megvétele

Sok forgalmazó és gyártó használ olyan jelzőket és ad olyan információkat a különféle tévé kábelekről, amik egyáltalán nem segítik a vásárlót a döntéshozásban. Pedig az antenna kábel megvétele a lehető legegyszerűbb kellene legyen, hiszen mégiscsak egy gyakran használt, nagyon elterjedt kellékről van szó.

Aki végképp nem tudja, hogy mit szeretne megvenni, pontosan mire van szüksége, jól teszi, ha ellátogat a Kácsa Audio shop weboldalára. Itt mindig rendelkezésre állnak a szakemberek és minden kérdésre készséggel válaszolnak annak érdekében, hogy a vásárló a megfelelő antenna kábel mellett tehesse le a voksát.

Mielőtt persze megszülethetne a végső döntés, tudnia kell az embernek, hogy nagyjából mit akar. Vannak bizonyos kérdések, amikre meg kell találni a választ. Az első, hogy pontosan milyen típusú legyen az antenna kábel. A második, hogy ekkora távolságban lesz a vevő készülék.

A harmadik pedig, hogy beltéren vagy épp kültéren kap-e helyet a vezeték. Érdemes az első kérdéssel foglalkozni egy picit. Ha digitális földfelszíni vagy műholdas jelről van szó, akkor bőven elegendő a Dualshield, azaz a kétszer árnyékolt antenna kábel. Ha a kábeltévé jelet szeretné elvezetni a tulaj, akkor mindenképpen Trishield, azaz háromszor árnyékolt kábelre van szükség.

A zsugorcső megvásárlása a cél? Segít a KáCsa Audio

Hazánk elsőszámú kábel, illetve csatlakozó webboltja és szaküzlete akkor is rendelkezésre áll, ha a megszokottól kicsit eltérő termékekre van szüksége az ügyfélnek. Ha valaki egy megbízhatóan működő, igényes kábelt szeretne készíteni, akkor az egyik legalapvetőbb tartozéknak a zsugorcső számít.

Miért is annyira fontos ez? A termék lényege, hogy a mechanikai védelme és a statikus szigetelő funkciója segíti a profi jelátadást. A tápkábelektől az analóg összekötőkig, rengeteg helyzetben praktikusnak bizonyul. Számtalan színben és méretben kapható a boltban a zsugorcső.

Vannak, amik egy méteres darabokban kaphatók, míg mások tetszőleges hosszúsággal bírnak. Egyes zsugorcső fajták különböző színekben is rendelhetők, ami azért lényeges, mert a vezeték polaritásának, oldalának vagy csatornáinak a jelölése egyszerűbb így.