eladó bőrönd
Egyéb kategória

Eladó bőröndök neves gyártóktól

Manapság már nem kell attól tartani, hogy a poggyász túl nehéz vagy megsérül a szállítás során. Csak válasszuk ki a megfelelő utazótáskát és máris útra kelhetünk a világ bármelyik pontjára. Az eladó bőrönd választék elég széles ahhoz, hogy mindenki igényeit kielégítse.

A gurulós modellek kiválasztásakor nemcsak a felépítésre, hanem a kerekekre is nagy figyelmet kell fordítani. Az eladó bőröndnek lehet 2 vagy 4 kereke. Az utóbbi termékek gyakran a fogyasztók ízlésének leginkább megfelelő változatok. Egy ilyen bőröndöt könnyebb gurítani. A megbízható kerekek csapággyal és fém rögzítőelemekkel vannak felszerelve. Bármennyire is kényelmesek, a gyakorlatban a két süllyesztett kerékkel ellátott bőröndök tartósabbak. A görgők átmérője viszont nem lehet kisebb 5 cm-nél.

A műanyag poggyásznak számos előnye van az utazótáskával szemben. A kemény tok egyben tartja a dolgokat, vízálló és könnyű a tisztítása. A minőségi eladó bőröndök kevésbé hajlamosak a sérülésre, ha repülőgép vagy busz csomagterében szállítják.